Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) üyelerinden oluşan bir heyet, Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

YÖDAK Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Hasgüler başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette , Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Genel Sekreteri Cansu Meryem Birinci, ve ekibi ile ile bir araya gelindi.

YÖDAK tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi’nin Lefkoşa’da bulunan kampüsüne yapılan ziyarette, Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi’nin akademik ve teknik olanakları incelenerek, üniversite yönetiminden yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alındı.

YÖDAK heyetinde YÖDAK üyeler Prof. Dr. Mehmet Hasgüler, Prof. Dr. Okan Veli Şafaklı ve YÖDAK hukuk danışmanı yer aldı.