Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi, 2020-2021 Akademik Yılı Üniversite tanıtım günleri kapsamında Gazimağusa Türk Maarif koleji, Değirmenlik Lisesi ve İskele Meslek Lisesini geçtiğimiz hafta ziyaretlerde bulundu.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi, 2020-2021 Akademik Yılı Üniversite tanıtım günleri kapsamında Gazimağusa Türk Maarif koleji, Değirmenlik Lisesi ve İskele Meslek Lisesine geçtiğimiz hafta ziyaretlerde bulundu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti eğitim sisteminde farklılık oluşturmayı kendine misyon edinen aktif ve yeni bölümleri ile kapsamlı bir üniversite olduğunu, günümüzün ve geleceğin geçerli mesleklerini öğrenci adaylarına tanıtmak ve meslek seçimlerinde doğru seçimi yapmalarına destek olmak amacıyla Onbeş Kasım Kıbrıs Universitesi deneyimli ve dinamik kadrosu ile lise öğrencileri ile buluşmaya devam ediyor.

2020-2021 akademik yılı itibari ile liseden mezun olacak olan öğrencilere geleceğin anahtar ve güncel meslek dallarını tanıtmayı hedefleyen Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı ve Orta eğitim dairesi desteği ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan öğrenci adaylarına eğitimlerine destek olma amacıyla eğitim bursu imkanı sağlayarak okul tanıtımlarına ülke çapında devam etmeyi hedeflemektedir.