OKKÜ’de "Girişimcilik Yolculuğunda Engelleri Aşmak" Konulu Sohbet Gerçekleşti

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi'nde (OKKÜ) bugün önemli bir etkinlik düzenlendi. Dr. Cem Aldağ, "Girişimcilik Yolculuğunda Engelleri Aşmak" başlıklı konuşmasında, gerçek bir girişimcinin anılarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Dr. Aldağ, girişimcilik dünyasında karşılaşılan zorlukları ve bu engellerin nasıl aşılabileceğini anlattı.

Etkinlik, OKKÜ öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Dr. Aldağ, kendi girişimcilik serüveninde yaşadığı zorlukları ve bu süreçte edindiği deneyimleri öğrencilerle paylaşarak, geleceğin girişimcilerine ilham vermeyi amaçladı. Konuşma sırasında, öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Dr. Aldağ, girişimcilik yolculuğunda cesaretin ve kararlılığın önemine dikkat çekti.

Etkinlik sonunda, öğrenciler Dr. Aldağ'a sorular yönelterek merak ettikleri konular hakkında daha fazla bilgi edindiler. OKKÜ'de düzenlenen bu tür etkinliklerin, öğrencilerin kariyer planlamalarında önemli bir rol oynadığı belirtildi.