Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Meltem Onay, GAÜ Turizm Fakültesi etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Global Turizm Endüstrisi, Ülkemizde Alternatif Modeller, Gelecek Trendler” Konferansta, Konuşmacı olarak Teşrif Etti

Üniversitemizin Rektörü Prof Dr Meltem Onay, GAU Turizm Fakültesi etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Global Turizm Endüstrisi, Ülkemizde Alternatif Modeller, Gelecek Trendler” konferansta, konuşmacıydı. Konuşmasında; dünyada değişen trendlere çok hızlı uyum sağlamanın önemini vurgulayarak Corona Dönemi sonrasında alışkanlıkların da değişmesi nedeniyle, mezun olan öğrencilerin yeni yeşil iş fikirlerini hayata geçirmeleri için büyük fırsatlar sunduğunu belirtti.