Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr.Meltem Onay, Tarım Bakanlığı Müsteşarları ve Uzmanlarını Makamlarında Ziyaret Etti

OKKÜ tarafından düzenlemeyi düşündüğümüz, Tarım Reformu Çalıştayı ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere, Üniversitemiz Rektörü Prof Dr Meltem Onay, bugün Tarım Bakanlığı Müsteşarları ve Uzmanları ile görüşmelerde bulundu.

İki gün sürecek olan bu çalıştayın verimli ve çözüm odaklı geçmesi için, KKTC’de bulunan tüm tarım-gıda ekosistemi paydaşları ile birlikte toplanmanın faydaları üzerinde konuşuldu. Çalıştay sonucunda, kısa-orta-uzun vadede aksiyon planlarının hızla alınabileceği konusunda fikir birliğine varıldı.