Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Meltem ONAY, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan KILIÇ’ı Makamında Ziyaret Etti

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Meltem ONAY, Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hasan KILIÇ’ı makamında ziyaret ederek, iki üniversite arasında özellikle “Tarım Girişimciliği” konusunda bir çalıştay düzenleyebilmek adına önemli sözler edilerek güzel bir anlaşmaya varıldı. Böylelikle, adanın ihtiyacına uygun yeni iş modelleri oluşturarak, hem çiftçilerimizi ve kooperatiflerimizi güçlendirme yönünde hem de sektöre yeni dinamizm getirebilecek araştırma geliştirme projelerini hayata geçirebilme konusunda birlikte el ele vererek hayata geçirmeyi temenni ettiler.