Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remziye Terkan, Kıbrıs Genç TV’de yayınlanan Her Şeyi Konuşalım programında Neşe Egemen’in konuğu oldu.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remziye Terkan’ı programında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Neşe Egemen programda üniversitelerin toplumdaki yeri ve geleceğe kazandırılan gençlere vurgu yaptı.

Üniversitelerin toplumdaki yeri ve geleceğe kazandırılan gençler ilgili detaylı bilgiler veren ve değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Remziye Terkan, program sonunda, Neşe Egemen'e, Genç TV Yöneticileri, ve kamera arkası ekibe teşekkür etti.