Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi, Kıbrıs Türk Milleti'nin ölümsüz lideri Dr. Fazıl Küçük'ün kabrini ziyaret etti.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi 15 Ocak 2023 Pazar, Kıbrıs Türk halkının ölümsüz lideri merhum Dr. Fazıl Küçük’ün Anıttepe’deki kabrini ziyaret etti. Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi’ni temsilen başta Üniversite Rektörü Prof. Dr. Remziye Terkan olmak üzere, idari ve akademik kadro öğretim görevlilerinden oluşan bir ekiple, liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ün aramızdan ayrılışının 39. yılında kabri başında anma töreni gerçekleştirildi.

Törende saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası Üniversite Rektörü Prof. Dr. Remziye Terkan gençlerimize örnek olması için gençlerimize girişimci ruhunu, yaptıklarını ve Kıbrıs Türk halkına kattıklarını etkin bir şekilde ifade etmek ve gelecek nesillere aktarmak bizlerin en asli görevlerindendir dedi.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesini temsilen ziyarete katılan ekibin kabir girişinde Kıbrıs Türk halkının lideri merhum Dr. Fazıl Küçük’ü selamlamaları ile tören son buldu.