“Buğday Tanesi” filmi 6 Ocak 2023 Cuma günü Küçük Kaymaklı Macro Cineplex’de

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi (OKKÜ) öncülüğünde, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği (KTOÖD)’nin de işbirliği ile başrolünü ünlü oyuncu Kutsi’nin oynadığı ‘Engelli Farkındalığının Sağlanması ve Toplumsal Bilincin Artması’nda’ etki yaratacak “Buğday Tanesi” filmi 6 Ocak 2023 Cuma günü Küçük Kaymaklı Macro Cineplex’de gösterilip, yaşamı filme konu olan Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili Av. Serkan Bayram tarafından öğrencilerin ve halkın sorularına yanıt verilerek, imzasını taşıyan kitabı dağıtılacaktır.

“Buğday Tanesi” Serkan Bayram gibi görünmeyen çok sayıda kahramanın başardığı ilham verici başarı hikayesinin bir ürünüdür. “Buğday Tanesi” yalnızca bir film değil, azmin, kararlılığın ve zaferin hikayesidir. Bu hikaye 6 Ocak 2023 Cuma gün KKTC Lefkoşa Küçük Kaymaklı Macro Cineplex’de halkımızın izlenimine sunulacaktır.

Filmin KKTC’deki gösteriminin Birinci Global tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında desteklenmekte olduğu ve gösterime protokol ve öğrencilerin yanı sıra halkımızın “Engelli Farkındalığının Sağlanması ve Toplumsal Bilincin Artmasında”  duyarlılığı  ve bu gerçek yaşamlara birlikte şahit olmaya davetli olduğu vurgulandı.