IV. Uluslararası Akademik Çalışmalar Kongresi

Üniversitemizin paydaş üniversite olarak destek verdiği Uluslararası Akademik Çalışmalar Kongresi’nin 4.sü “Değişim ve Geleceği Şekillendirmek” ana konu başlığıyla, birçok ülkeden akademisyenlerin katkıları ile 3-5 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenecektir. Ev sahipliğini Alcide de Gasperi University of Euroregional Economy’nin üstlendiği IV. Akademik Çalışmalar Kongresi Polonya’da gerçekleşecek, hibrit katılım ile Türkçe ve İngilizce çalışmalar sunulacaktır. Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi’nin de aralarında olduğu birçok uluslararası üniversitenin katkı koyacağı kongrede değişim sürecinin psikolojik, sosyal ve siyasal boyutu, Z-kuşağı, sosyal medya, endüstri 4.0, toplum 5.0, dijital dönüşüm, Blockchain, Metaverse, enerji ve sürdürülebilirlik gibi konuları kapsayan çalışmalar paylaşılacaktır.